Er strategiska kompetensförsörjning

Samarbeta
med oss

Bli samarbetspartner
med oss

Ta emot Lia
praktikanter

Hitta
nyexaminerade

Er strategiska
kompetensförsörjning

Bli vår samarbetspartner

Vi specialiserar oss helt på utbildning och kompetensutveckling och besitter unika kunskaper och erfarenheter. Det gör oss till en idealisk företagspartner som kan stärka ditt företag på lång sikt inom kompetensområdet.

Vi har inriktat oss helt på utbildning och kompetensutveckling, och vår unika kompetens och erfarenhet gör oss till den perfekta samarbetspartnern för att stärka ditt företag på lång sikt inom kompetensområdet.

 

Varför samarbeta med oss?

Branschinsikt/partnerskap –Dra nytta av vår fördjupade förståelse för landskapet inom yrkesutbildning. Det gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som direkt adresserar de specifika utbildningens behov inom er bransch. 

Genom att samarbeta kan vi skapa strategiska partnerskap som inte bara gynnar våra studenter och er organisation, utan också bidrar till utvecklingen och framstegen inom yrkesutbildning. Kontakta oss för att inleda en meningsfull dialog och utforska hur våra insikter kan anpassas för att möta era unika utbildning, utmaningar och mål.

Bygg YH-utbildning med oss!

Tveka inte att dela dina idéer och förslag med oss! Vi är här för att lyssna och arbeta tillsammans för att skapa ett utbildningsprogram som är relevant, berikande och givande för alla våra studenter utifrån arbetslivets behov. Tillsammans kan vi forma framtidens utbildningar och kurser som rustar dig och ditt team för framgång och utveckling.

Företagsutbildning

Engagera dig i formandet av våra utbildningar

Vi strävar ständigt efter att förbättra och anpassa våra utbildningar för att säkerställa att de är relevanta och aktuella i dagens samhälle. För att uppnå detta involverar vi utbildare och ledningsgrupper där personer med erfarenhet från yrkeslivet är delaktiga i att forma både struktur och innehåll. Dina tankar och din input är värdefulla för oss när vi arbetar för att skapa meningsfulla och relevanta utbildningar.

Här beskriver du utbildningen som du vill se på marknaden

8 + 3 =