Ta emot LIA praktikanter

Samarbeta
med oss

Bli samarbetspartner
med oss

Ta emot Lia
praktikanter

Hitta
nyexaminerade

Er strategiska
kompetensförsörjning

Vad är LIA?

Våra utbildningsprogram strävar efter att integrera teori och praktik genom Lärande i Arbete (LIA). Detta innebär att våra studerande får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper i praktiken genom praktikplatser på arbetsplatser. Under en LIA-period, som utgör minst en fjärdedel av vår yrkeshögskoleutbildning, får studerande möjlighet att omvandla sina teoretiska kunskaper till praktisk erfarenhet. LIA-kursen har en egen kursplan och anses vara en av de centrala byggstenarna i vår YH-utbildning.

Lärande i Arbete (LIA) och praktikperioder erbjuder flera fördelar för företag som tar emot studerande. Det ger företaget möjlighet att lära känna potentiella medarbetare innan en eventuell anställning. För många studerande är LIA en inkörsport till arbetslivet. 

Under LIA perioden förväntas våra/de studerande:

  • Delta i verklig arbetsuppgifter under handledning.
  • Genomföra relevanta arbetsuppgifter som matchar utbildningsplaner och kursplaner.
  • Förvärva rätt kompetens inom branschen.
  • Skapa nya värdefulla kontakter.

Genom att erbjuda en meningsfull LIA-upplevelse kan ert företag inte bara bidra till våra studerandes utbildning utan också dra nytta av deras arbetskraft och potentiellt identifiera framtida talanger för er organisation.

Prenumerera på LIA studerande

Genom att prenumerera på LIA-studerande får ni tillgång till en källa av talanger som kan bidra till er verksamhet på kort och lång sikt.Kontakta oss idag för att diskutera möjligheterna till att prenumerera på LIA-studerande och ta del av fördelarna med att rekrytera genom LIA-praktik.

Anmäl intresse här eller kontakta oss på info@xedrix.se.

Anmäl önskemål om att ta emot på LIA – vilket är ditt behov?

Vill ert företag vara med och bidra till att utbilda och forma framtidens arbetskraft? Genom att erbjuda praktikplatser för våra LIA-studerande får ni möjlighet att dela era kunskaper och erfarenheter samtidigt som ni bygger relationer med kommande generationer inom er bransch.

På XeDrix vi ser det som en win-win situation där både ni som företag och våra studerande kan dra nytta av samarbetet.

Låt oss veta vilka behov och önskemål ni har när det gäller praktikplatser för LIA-studerande. Vi kommer att arbeta nära er för att matcha era krav med våra studerandes kompetenser och intressen. 

Anmäl intresse här eller kontakta oss på info@xedrix.se.

 

Rekrytera genom LIA praktik

Är ni på jakt efter nya talanger till ert företag? Varför inte överväga att rekrytera genom att samarbeta med oss? LIA är en integrerad del av våra YH-utbildningar och erbjuder en unik möjlighet att identifiera och utveckla framtida talanger för ert företag.

Kontakta oss idag för att diskutera möjligheterna till att ta emot LIA-praktikanter och dra nytta av deras engagemang och kompetens för att stärka er verksamhet.

Anmäl intresse här eller kontakta oss på info@xedrix.se.

Intresseanmälan för att ta emot LIA studernade

 

Anmäl ditt intresse för att ta emot LIA studerande på LIA-praktik hos Er. Efter så hör vi av oss förutsättningslöst och stämmer av möjligheterna till olika upplägg där vi berättar mer om LIA och hur samarbetet kan se ut.

Här beskriver du de områden du erbjuder LIA platser inom:

Placering geografiskt eller på distans

Möjlighet till distansarbete

Läs och godkänn våran Integritetspolicy

8 + 4 =