Examen och Karriär

Ny studerande

CSN

LIA (Praktik)

Examen & karriär

FAQ

Examen

Inom kort kommer du att tilldelas ett examensbevis om du genomgått ett program eller ett utbildningsbevis om du genomgått en kurs. Vårt mål är att rusta dig med de färdigheter och kunskaper som arbetsgivare efterfrågar och dessa bevis är en bekräftelse på din kompetens som öppnar dörrar till spännande karriärmöjligheter och framtida framgångar. 

Om du behöver ersätta ett förlorat bevis eller om du behöver ett särskilt intyg, är du välkommen att kontakta utbildningsledaren på den plats där du studerade.

Vi hjälper även till att förmedla nyexaminerade studenter till företag!

Vill du veta mer eller anmäla dig?

LinkedIn

Maximera din karriär med LinkedIn! Vi är här för att stötta dig inte bara under din utbildning, utan även i att skapa en framgångsrik karriär. Ett verktyg som kan vara ovärderligt för din professionella utveckling är LinkedIn.

LinkedIn är en online-plattform där du kan skapa en professionell profil för att visa upp din utbildning, arbetslivserfarenhet och färdigheter. Det är också en plats där du kan hitta jobb, praktikplatser och nätverka med andra professionella inom din bransch.

 

Synlighet och anslutning

Genom att ha en stark LinkedIn-profil kan du synas för potentiella arbetsgivare och kollegor. Du kan ansluta med alumner, yrkesverksamma inom din bransch och andra studenter för att bygga ditt professionella nätverk.

Utforska karriärmöjligheter

LinkedIn är en kraftfull resurs för att hitta jobb och praktikplatser inom din bransch. Du kan använda plattformens sökfunktion för att söka efter relevanta positioner och få insikter om olika arbetsgivare och karriärmöjligheter.

Lära och utveckla

Genom att följa branschrelaterade företag, organisationer och influencer kan du hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och nyheterna inom din bransch. Du kan också delta i diskussioner och lära av andra professionella.

Genom att använda LinkedIn kan du öppna dörrar till spännande karriärmöjligheter och bygga upp din professionella identitet redan under din tid hos oss. Ta första steget mot din framtida karriär idag genom att skapa eller uppdatera din LinkedIn-profil. Vi finns här för att stödja dig på din resa mot framgång och ser fram emot att se dig uppnå dina mål!

Vi hjälper även till att förmedla nyexaminerade studenter till företag!

Vill du veta mer eller anmäla dig?